Mijn persoonlijke links…

links

De belangrijkste links zijn natuurlijk die naar mijn twee schatten van dochters Annelies (26j) en Hanne (31j) die beiden hun weg in het leven uitstippelen op een creatieve en originele eigen-wijze. Als trotse vader geef ik ze hier dan ook uiteraard een plekje op deze site…

hanne foto
Hanne in actie

Hanne Vansant (1984°)

_________________________

singangsun1

Hanne runt een eigen bedrijfje met zanglessen voor individuen en groepen, koren,workshops en andere formaties. Zij studeerde eerst Master (licentiaat) in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Leuven (KUL) met een eindscriptie over het ‘fenomeen Britney Spears’ Imagebuilding en Idoolvorming en nadien volgde ze een intensieve opleiding zang aan de Jazz Studio te Antwerpen. Hanne treedt ook op met eigen bandje (jazz) bij allerlei evenementen zoals bruiloften, party’s, bedrijfsfeesten… Lees & hoor meer op haar site.

klik hier 1
Hanne

__________________________________________________

A'lies bloemstuk
Annelies en creatie

Annelies Vansant (1989°)

___________________________

Annelies studeerde Master (licentiaat) in de Literatuurwetenschappen & Film – en Theaterwetenschap aan de Universiteit Antwerpen met als eindscriptie : Geestesziekte en therapie in ‘De Boeken der Kleine Zielen’ van Louis Couperus . Nadien werd ze jammer genoeg chronisch ziek (CVS ?) maar bleef niet bij haar pakken zitten… Ze zorgt voor het redigeren en versturen van mijn E-boeken. Ze creëerde  juwelen, is creatief met decoratie, interieur en inrichting en doet vooral veel met bloemen. Mijn ‘bloemenmeisje’ dus !

stek2
blog Annelies

Ze staat open voor elk voorstel om hier meer mee aan de slag te gaan. Bezoek en ‘like’ haar blog…

klik hier 1
Annelies

__________________________________________

germisem

Peter Vansant (1960°)

_______________________

Broer Peter woont, leeft en werkt al meer dan 25 jaar in Portugal. Begonnen met biologisch tuinieren, leidt hij nu een firma met diverse werknemers (w.o. zijn 2 zonen Micha en Aaron + vrouw Chrisje). In het provinciestadje Oliveira do Hospital,  in de mooie bergachtige streek Serra da Estrela op ongeveer 60km. van Coïmbra (universiteitsstad).

oliveira do hospital

Hij is gespecialiseerd in allerlei biologische zaden (sementes) en mogelijk koop je van hem wel in Brico of Carrefour gazonzaad of biologisch groentenzaad. Hij levert ook in Spanje en voert in en uit naar Afrika en Brazilië. Maar het liefst wroet hij nog zélf met zijn handen in de grond. Zopas begon hij ook in Portugal met de teelt van Vlaamse asperges.

Meer info (Portugees) op de website

klik hier 1
Peter

________________________________________